Hirdetés

'Reggelt!

|

Újabb hét, újabb kihívások... Nekem meg még mindig be van gyulladva a fülem, pedig tegnap voltam orvosnál. Valami gáz lehet vele, vagy benne :) Na mindegy. Nem szeretek panaszkodni. Pedig még hírek sincsenek... Ez már sok!

- Honnan tudtad, hogy azok az emberek tolvajok? - Először azt hittem, hogy rakodómunkások, de amikor láttam, milyen szorgalmasan dolgoznak, rögtön gyanakodni kezdtem. - Hogy adja fel a skót a barátjának a levelet? - Nem tesz rá bélyeget, megcímezi saját magának, míg a barátját írja feladóként. Amikor kihozzák neki a levelet, nem veszi át, erre visszaviszik a feladónak: azaz a barátjának. Mi a különbség a 8, a 18, és a 28 éves lány között? - A 8 évest előbb lefektetik és utána jön a mese, - a 18 évesnek előbb jön a mese és utána lefektetik, - a 28 évesnél pedig már nincs mese.

Hirdetés

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)