Hirdetés

'Reggelt!

|

Üdvözletem mindenkinek Brač napsütötte szigetéről! Az időjárásra itt semmi panasz nem lehet, a tenger azonban hullámzásával elég élvezhetetlenné varázsolta ma reggeli vizisíelésem... De sebaj, itt bent a légkondícionált szobában semmi sem akadályozhat meg abban, hogy hírekkel szolgáljak nektek - leszámítva a szép lányokat (fényképes jelentkezést emailben várok :)) és a természeti szükségleteket. No, nem húzom tovább a drága időtöket, lássuk mi a reggeli termés! Előbb azonban egy kis móka!

Fickó a borbélynál ülve átszól a manikűröslánynak: - Te, szépségem, nem vacsoráznál velem ma este? Gyertyafény, halk zene, a többi meg majd kialakul. - Nem lehet, férjnél vagyok. - Hát mondd azt neki, hogy egy barátnőddel mész moziba! - Mondd meg neki te! Épp téged borotvál!

Hirdetés

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)