Hirdetés

'Reggelt...

|

A tegnapi, egy igazán dicső nap volt, legalábbis ami a hírek mennyiségét illeti. Sajnos nem tudom garantálni, hogy ma is ekkora felhajtás lesz, de azért igyekszünk majd mindent megtenni a morzsák felcsipegetésére. Ugye nem felejtettétek el, hogy ezen a héten vasárnap kezdődik a GameStar Tábor, jövő hét szerdán pedig a Games Convention? Izgalmas közeljövőnek ígérkezik, kinek kinek milyen szemszögből. Na lássuk mit kaptunk reggelire...

Bemegy a süketnéma a bárba. Odamegy a nôi felszolgálóhoz. Ezt nyökögi: - Eieilee! - Micsoda, nem értem, lenne szíves még egyszer? - Eieilee! Még elmondatja vele egy párszor, aztán amikor végképp feladja a reményt, hogy megérti odahívja a felszolgálóférfit, hogy mint férfi a férfival beszéljék meg a dolgot. - Mit tetszik parancsolni? - Eieilee! - Micsoda? - Eieille! Még háromszor elmondatja, aztán odahívja a süketnéma eladót. - Eileilee! - Eieille! - Eieieieille! Az eladó odaadja a süketnémának a cuccot, az fizet és elmegy. Ezután a férfi megkérdezi a süketnéma eladót: - Mégis mit kért? - Eieillee!

Hirdetés

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)