Hirdetés

'Reggelt!

|

Jó reggelt! Azért értem be fél hétre a szerkesztőségbe, mert öcsémet kikísértem a vonathoz. Alig léptem be a termünkbe, rögtön elkezdett szakadni az eső. Jól indul a nap. Ráadásul mostanában minden híroldal rákapott arra, hogy logót tesz a hivatalosan kapott játékképekre. Úgyhogy egyrészt megkérnék mindenkit, hogy ne küldjön logós képekről információt a SpyNEWSra, mivel mi továbbra is tartjuk magunkat ahhoz, hogy nem logózunk semmit. Másrészt hajrá, Ti is keressetek olyan forrásokat, ahol logó nélkül lehet beszerezni friss és fincsi képeket. De hogy valami jóval is szolgáljak, Toma nem rég volt kint Svájcban és szeretné megosztani mindenkivel az élményeit, néhány csodálatos kép formájában. Köszönjük szépen, hogy ránk gondolt! Ja, és kaptunk egy viccet is, azt pedig Formitól :)

Férfi: Szeretnélek felhívni. Megadod a telefonszámod? Nő: Benne van a telefonkönyvben. Férfi: De nem is tudom a neved! Nő: Az is benne van a telefonkönyvben.

Hirdetés

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)