Hirdetés

'Reggelt...

|

A sok demó után végre van egy kis szusszanásnyi időnk. Ezt a pillanatot ragadnám meg, hogy elmondjam, hogy nagyon hamar érkezik már a Need for Speed: Most Wanted demója. Az EA ugyanis a napokban egy különleges marketinggel próbálkozik. Egy bizonyos email címre lehetett írni, és a szerencséseknek még a hivatalos demó megjelenés előtt postázták volna a letöltési linket - az elkövetkezendő két hétben. Csak azért nem írtam ezt ki hírnek, mert ahogy megjelenik, úgyis fent lesz lokálban :) Addig azonban még várnunk kell egy csöppet... Most pedig egy kis angol nyelvlecke:

Három nemileg átváltoztatott boszorkány három Swatch óra gombját nézi. Melyik nemileg átváltoztatott boszorkány nézi melyik Swatch óra gombját? Three switched witches watch three Swatch watch switches. Which switched witch watch which Swatch watch switch?

Hirdetés

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)