Hirdetés

'Reggelt...

|

Szép napot mindenkinek! A mai időjárás már nem olyan bíztató, mint amilyen tegnap volt, de pont megfelelő arra, hogy játszunk egy kicsit kedvenc gammáinkkal vagy megnézzünk pár filmet. Én személy szerint a mai napra egy kis Fable-t tervezek néhány StarGate résszel vegyítve. A tagnapi napot nem a hírszegénység jellemezte, de úgy tűnik hogy ma visszatér a hétvégi ubiszezon....

- Hogy hívják az atomnyulat? - ??? - Paksifüles.
A pszichiáter meglátogatja a betegeit. Bemegy a szobába, látja, hogy az egyik ember hadonászik a levegőben, a másik pedig fejjel lefelé lóg a mennyezetről. Kérdezi a hadonászótól, hogy mit csinál. - Nem látja, hogy épp egy deszkát próbálok kettéfűrészelni? - hangzik a válasz. - És a barátja mit csinál ott fejjel lefelé lógva? - kérdi az orvos. - Ja, ő lámpának képzeli magát. - feleli a beteg. - Nem szólna neki, hogy fejezze be, már egészen lila a feje! - jegyzi meg a doki. - Mit akar? Hogy sötétben fűrészeljek?

Hirdetés

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)