Hirdetés

'Reggelt...

|

Fincsi reggelit mindenkinek! Akkora, de akkora hír terjed a neten, hogy még! A multiplayer világot valószínűleg az elkövetkező néhány évre meghatározza... de erről majd később :) Most gyorsan nekilátunk a napnak, mert bár tegnapra le kellett volna adni az új GameStart, jó szokásunkhoz híven kicsit csúszunk vele. Úgyhogy most gyorsan a móka, hírek, aztán magazinhegesztés.

A csúnya nő kifogja az aranyhalat.... A hal közli, hogy hajlandó három kívánságát teljesíteni, ha visszadobja. Úgy lett. - Szeretnék egy luxus lakást! - megkapja. - Szeretném, ha 10.000.000. euró lenne a bankszámlámon! - megkapja. - Tudod halacska, mivel csúnya vagyok és soha nem volt sikerem a férfiaknál utoljára azt szeretném, ha soha egyetlen férfi sem tudna nekem ellenállni!!!! ÍGY LETT A CSÚNYA NŐBŐL CSAPOLT SÖR!

Hirdetés

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)