Hirdetés

'Reggelt...

|

Üdvözletem. Jártatok már úgy, hogy fél ötkör megriadtok, és képtelenek vagytok visszaaludni? Velem ma pont ez történt... Persze forgolódhattam akármerre, nem ment az alvás. Node mindegy is, talán a közelgő jó hírt éreztem meg, ugyanis ma reggel egy igazi érdekességgel lesz dolgunk. Kitartás! :) Addig is:

A rendőr lemegy az aluljáróba, odamegy a kávéautomatához, bedobja a pénzt, kijön a kávé, megissza. Majd többször megismétli ezt a mechanizmust. Fél óra múlva az aluljárót átéri a sor a rendőr mögött, aki még mindig megszállottan dobálja be a pénzt és issza a kávékat. Egy kisfiú odamegy hozzá a sor végéről: - Rendőr bácsi, húzzál már a francba! Ez a sok ember itt mind rád vár. Mire a rendőr: - Tűnés innen! Amíg nyerek, addig itt más nem játszik!

Hirdetés

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)