Hirdetés

'Reggelt...

|

Üdvözletem. Keddhez érkeztünk, ezzel együtt már csak két nap :). Aztán lassacskán lehet majd tépni a csomagolópapírt őrült módjára a fa alatt. A ma reggeli hírfolyam is nehezen indul, de egy érdekesség azért van.

A rendőr felesége elhatározza, hogy meglepi a férjét egy elemes bútorral. El is megy a bútorboltba és megveszi. Hazaviszi, boldogan összeszereli, ám a következő pillantban elmegy egy villamos a ház előtt és a bútor szétesik. Az asszony újra összerakja, de pár perc múlva ugyanez a helyzet. Nem bírja tovább, és áthívja a szomszédból a Gézát, a férje barátját. Géza is összerakja a bútort, de jön a villamos, és a bútor szétesik. - Kitaláltam valamit! - mondja a Géza - Bemászok a szekrénybe egy elemlámpával, és ha jön a villamos, látom, hogy hol esik szét a szekrény. Így is tesz. Pár perc múlva hazajön a rendőr, és megcsodálja a szekrényt. Kinyitja az ajtókat, és megpillantja a Gézát. - Te meg mit csinálsz a szekrényemben? - kérdezi tőle. - Várom a villamost!

Hirdetés

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)