Hirdetés

'Reggelt!

|

Szervusztok, kedves gyerekeeek! Szokás szerint a lapleadás megint kikészít mindenkit, engem is szörnyen hajtanak a határidők. Ráadásul Mantis lebetegedett, így most nekem kell helyettesítenem... Egyébként felhívnám minden játékban elakadt szegény pára figyelmét, hogy holnaptól előreláthatólag jövő év elejéig úgymond szabin leszek (internettől távol, szerencsére), úgyhogy ez idő tájt ne várjon senki választ a kaveszunet@gamestar.hu címre küldött levelekre. Megértéseteket köszönöm, és ezúttal is kellemes ünnepeket és boldog új esztendőt kívánok mindenkinek!

Két gengszter beszélget. - Te, neked mi lett az ügyfeleddel? - Meghalt gombamérgezésben. - Tényleg? Én úgy tudtam hogy egy feszítővassal ütlegelték. - Hát, nem nagyon akarta megenni a gombát.

Hirdetés

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)