Hirdetés

'Reggelt...

|

Üdvözletem. Feltennék egy találós kérdést. Hogyan lehet az, hogy egy duplaoptikás Logitech egérrel kétszeri driverfrissítés után olyan formán kell szenvednem, hogy a normál bal első click/select gomb egy nyomásra kettőt kattan a drága op. rendszer szerint? Bizony igen kellemetlen így akármit is csinálni...

A gyerekteve faggatja az apját: - Apa miért van nekünk ilyen hosszú szőrünk? - Hogy beolvadjunk a sivatag színébe, és az ellenségeink ne tudjanak felismerni. - És miért van ilyen nagy patánk? - Hogy ne égesse a sivatag forró homokja a talpunkat. - Na és miért van púp a hátunkon? - Hogy vizet tartalékoljunk benne a sivatagi szárazság idején. - Értem. Csak azt nem, hogy akkor mi a fenét keresünk itt, az állatkertben? A rendőr megállít egy enyhén részeg autóst: - Uram, nem akar részt venni egy alkoholteszten? - De igen. Melyik kocsmába megyünk?

Hirdetés

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)