Hirdetés

'Reggelt!

|

Kellemeset! Végre megjelent áprilisi számunk is (sajnálatos módon ebben az esetben a hónap második péntekje a lehető legtávolabbi nap...), ráadásul tegnap este a Heroes V demója is nagy népszerűségnek örvendett. A letöltőszerverünk egy kicsit meg is zakkant, de most már simán veszi az akadályokat. Jobb is, mert máris érkezett néhány új videó. Megemlíteném még, hogy az idei GameStar tábor pontos információi is napvilágot láttak. A helyszín Kecskemét (édes otthon!), az időpont augusztus 6-12., de a további részleteket a www.gamestar.hu/tabor oldalon olvashatjátok. Mi ott leszünk!

Két rendőr talál egy hullát. Nem találnak rajta semmi nyomot. - Te Sanyi, dobjuk át a szomszéd kerületbe, az ottani rendőrök is dolgozzanak valamit! - Rendben! Átdobják, majd másik kerületben a rendőrök meg is találják. Mondja az egyik a másiknak: - Józsi vazze, ez visszajött!

Hirdetés

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)