Hirdetés

'Reggelt!

|

Kedveseim! Most aztán igazán jó kedvem van! Máris legenda lennék, vagy csak szimplán egyesek célpontjává váltam? Lényegtelen, ez nem rólam szól, hanem azokról, akik azzal szórakoznak, hogy "álruhában" az én nevemben írkálnak hozzászólásokat a hírekhez. Az összes ilyen kommentet töröltem, a felhasználóneveket pedig megváltoztattam, és egyúttal elmondanám, hogy az én hozzászólásaim Berkenye[GS] név alatt születnek, aki mást lát, valami hasonlót, az nem én vagyok. Akik jól szórakoztak, azok most örüljenek, hogy bekerültek a "hírekbe", de ezt a továbbiakban sem fogjuk tolerálni semmilyen formában. Köszi! És most lássuk a mai híreket.

Férj hazamegy a vadászatból és a felesége kérdi, hogy van-e valami? Mire a férj: - Képzeld, elejtettem egy nyulat. - Na és? Hol van? - kérdi a feleség. - Mondom hogy elejtettem!

Hirdetés

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)