Hirdetés

'Reggelt...

|

Kellemes vasárnapot mindenkinek. Az idő egyelőre jónak mondható, bár reméljük, hogy a tegnapi "esőcske" még tartja a hideget. De ha esetleg valakinél épp zuhé lenne, az sem unatkozik majd - vasárnap ellenére akad néhány hír is, no és a multis szerverek is várják a játékosokat. Ha van olyan sci-fi-rajongó, aki esetleg még nem látta volna, az tekintse meg tegnapi bizonyítékunkat a Star Trek XI készültével kapcsolatban.

A csónakázó tó tulajdonosa büszkén nézi a csónakokat és vizibicikliket, amint ringatóznak a tó felszínén. Észreveszi, hogy a 9-es hajó már régóta kint van, ezért elkezdi visszahívni. - Kilences hajó, kilences hajó, azonnal térjen vissza! - De főnök, nekünk csak nyolc hajónk van. - Hatos, hatos, csak nincs valami probléma?

Hirdetés

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)