Hirdetés

'Reggelt!

|

Különleges ez a hétfői reggel több szempontból is. Először is már javában zajlik a GameStar tábor Kecskeméten, ZeroCool és én viszont mégis Pestről, a szerkesztőségből jelentkezünk. Ennek oka, hogy Gyut kivittük a repülőtérre, mert Varsóban ma jelenése lesz egy FIFA 07 sajtótájékoztatón. Mivel elvileg csak ma sikerült a tábor szálláshelyén netkapcsolatot teremteni, ez nekünk is jól jött, mert így tudunk addig dolgozni a szerkiből. Az eddigi történésekről egy képekkel dúsított élménybeszámolót rittyentünk össze nemsoká. Hírek sajnos ilyenkor általában még nincsenek - de ne feledjétek, hogy ma érkezik a LEGO Star Wars 2 demója!

Két ember beszélget a kocsmában: - Hallottam, hogy naponta három liter folyadékot kell inni. - De hát az csak hat sör. - Nem, a sör az vízhajtó, abból sokkal többet kell inni.

Hirdetés

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)