Hirdetés

'Reggelt!

|

Máris csütörtök lenne? Hamarosan érkezik az idei tűzijáték, de van egy jóval közelebbi esemény. A tegnapi F.E.A.R. patch az előfutára volt a már jóval korábban bejelentett ingyenes multiplayer kiegészítésnek, amely F.E.A.R. Combat névre hallgat. Egészen pontosan ma 11 órakor válik elérhetővé az anyag. A jeles eseményt természetesen mi is figyelemmel kísérjük.

- Két dologra roppant kényes vagyok - mondja az igazgató az új beosztottaknak. - Az eggyik a tisztaság. Meg is kérdezem: alaposan megtisztította a cipőjét a bejárat előtti lábtörlőn? - Természetesen, igazgató úr - vágja rá az új munkatárs, hátha szerez egy jó pontot. - A másik dolog, ami még fontosabb nálam, az az őszinteség. Úgyhogy nem árt ha tudja, hogy nincs lábtörlő a bejárat előtt.

Hirdetés

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)