Hirdetés

'Reggelt!

|

Huh... reggelt! Meg hétfőt! Nagggyon durva ez a mostani lapleadás :) Nagyon rég, vagy talán soha nem jött össze ennyi esemény. Zeroék vasárnap délelőtt három órányi nyers videoanyagot pottyantottak az ölembe a Games Conventionről, amit mára teljesen össze is kell vágnom. Alványhiány póver megvan, de sikerül tartani a határidőt, úgyhogy a szeptemberi DVD-n minden eddiginél hosszabb GSTV-re számíthattok. Majd azt is meglátjátok, miért. Szerencsére a GC lecsengett, ráadásul hétfő is van, így most annyira nincsenek hírek. Ennek alapesetben nem örülnék, de tényleg csak így tudom időben befejezni a videókat :)

- Mi az, hosszú, sárga, meleg, és nem mozog? - Combino-villamos

Hirdetés

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)