Hirdetés

'Reggelt!

|

Napsütéses vasárnap reggelre virradtunk, az éppen játék nélkül tengődőknek jó lehetőség lehet a mai napra a nyílt Guild Wars: Nightfall hétvége, melynek keretében az elsők között léphettek be a NF világába, de kiválló alternatíva lehet egy rövidke kis kirándulás is a természetben, amíg még ilyen jó meleg van. Aki tudja, használja ki! Ma reggelre lezárult a Tokyo Game Show is, ami számomra nagy csalódás volt még az előző évekhez képest is hírek tekintetében, de mielőtt szemügyre vennénk az összegzést, lássuk a mai viccet!

Nyuszika találkozik a kígyóval. - Te kígyó, ne haragudj már hogy a múltkor cikiztelek a lábad miatt! - Jó, semmi gond. - Tényleg? - Tényleg. - Akkor kezet rá!

Hirdetés

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)