Hirdetés

'Reggelt!

|

Kellemes hétfőt kívánok mindenkinek! Végre új hét kezdődött, új kihívásokkal, és még sorolhatnám... Hamarosan leadjuk októberi DVD mellékletünket, meg aztán majd az úsjágot is. Ezúttal tehát a Guild Wars: Factions két hetes trial verziója kerül bónuszként a lemezre. Egyébként az NCsoft meghosszabbította a Nightfall preview hétvégét, így egészen ma estig nyomulhatunk az új "kiegészítőben", ami csak október végén jelenik meg. Egyáltalán nem vagyok MMO rajongó, de én is kipróbáltam és tetszik :) Főleg azért, mert nincs havidíja :D

Rendőrök érettségiznek. Egyik odasúgja a másiknak: - Te, Józsi! Hány fokon forr a víz? - 120! - Hülye vagy? Nem a derékszöget kérdeztem!

Hirdetés

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)