Hirdetés

'Reggelt!

|

Hűvös és esős, "nyálas" reggelre ébredtünk, francnak sincs kedve kimenni ma, úgyhogy inkább lessük csak meg a legfrissebb híreket. Az egész világ még mindig a Playstation 3 premierjétől hangos: pár tízezer boldog jappó, illetve jó kapcsolatokkal rendelkező amerikai újságíró már most ott gunnyaszt a HD tévéje előtt, nekünk azonban még várnunk kell rá (ki tudja meddig....?) Mindenesetre az első (latin betűkkel megírt...) review már kijött a Resistance Fall of a Manről: az IGN-en 9.1-et kapott, ami ugyan nem verte meg a Gears of War átlagát, de azért szép eredmény. Na ennyit a PS3-ról, nézzük a napi viccet (remélem nem volt még, ha volt, szóljatok és csere), aztán a friss híreket...

Hirdetés

-Szia anyu. Megyek diszkóba!! -Diszkóba?! 13 évesen a diszkózáson jár az eszed, és megfeledkezel anyád 26. születésnapjáról???
Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)