Hirdetés

'Reggelt!

|

Kellemes csütörtököt mindenkinek! Csupa móka és kacagás ez a nap, ugyebár! :) Jövő hét végén megjelenik karácsonyi lapszámunk rengeteg meglepetéssel és olvasni-, illetve néznivalóval :) Ja és ajánlom mindenkinek a jógát! :) Nos, hírek tekintetében ma sem leszünk szűkében, úgyhogy neki is látunk.

Hirdetés

Két ember kimegy a vasútállomásra nagy bõröndöket cipelve. Mivel korán kiérnek, betérnek a "restibe" és bevernek néhány sört és szépen berúgnak. Egyszer csak azt látják, hogy a várt vonat nem begurul az állomásra, hanem szépen lassan kezdi elhagyni azt. Mire a két pali felugrik, kapkodva összefogák a bõröndöket és elkezdenek a vonat után rohanni. Az egyiknek sikerül felugrani, de a másik lemarad. Amelyik lemaradt, elkezdi a fejét vakarni és röhögni. Az esetet látta egy vasutas is, aki odamegy hozzá és megkérdi: - Miért nevet uram hiszen lekéste a vonatot? - Ez igaz hogy én lekéstem, de a sógorom csak kikísért!
Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)