Hirdetés

'Reggelt!

|

Kellemes csütörtököt! Nos, végre a mai nap nem kezdődik "hírtelenséggel". Korábban is szólt már arról a fáma, hogy hamarosan megtekinthetjük a World of Warcraft: Burning Crusade intróját - hát most megérkezett. Alig néhány perce ért véget a Spike TV díjkiosztója, ahol többek között az MMORPG kiegészítőjének bevezető videóját is elsőként tekinthette meg a közönség. De lesz még itt új Bioshock trailer, sőt a Ghost Recon: Advanced Warfighter 2 is most mutatkozik meg először videóban. Utóbbi játékról a decemberi GameStarban olvashattatok elsőként.

Hirdetés

A tizenhrom ves Pistike bemegy a moziba, ahol ppen szexfilmet vettenek, de egy perc mlva rohan kifel. A ports krdezi, hogy mirt gondolta meg magt. - Anyukm azt mondta, hogy ha valami csnyt nzek, akkor ksziklv vlok. - Na s? - reztem, hogy kezddik!
Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)