Hirdetés

'Reggelt!

|

Kellemes pénteket! Szerencsére ma sem szenvedünk "hírtelenségben", ráadásul hamarosan itt a hétvége. Mi bent a szerkiben már egy ideje hegesztjük a januári GameStart, fejlesztgetjük a GSTV-t is, meg úgy általában mindent szemügyre veszünk, amiről véleményt alkottatok a fórumokon, levélben, ésatöbbi. Aki pedig lemaradt volna a hétfői Frei Dossziéról, az megtekintheti majd a műsort a januári DVD mellékleten is.

Hirdetés

Gazda elmegy az llatorvoshoz: - Doktor r, tudna mg felrni abbl az ajzszerbl, amit mltkor a lovamnak ajnlott? - Persze! Mi is volt a ksztmny neve? - Arra sajnos nem emlkszem, de olyan kellemes fahjas ze volt...
Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)