Hirdetés

'Reggelt!

|

Kellemes hétfőt! Csodálatos madárcsicsergős reggelre ébredtek remélem rajtam kívül még sokan :) Hamarosan kipakolom a márciusi GameStar TV ajánlóját, s még a mai nap folyamán kikerül az új GameStar tartalomjegyzéke és címlapja is. Az újságosoknál e hét szerdájától keressétek a magazint, az előfizetők egy része pedig már ma megkapja, ami jár. A meglepetések egyelőre maradjanak azok.

Hirdetés

A házaspár egy nehéz végigdolgozott nap után lefeküdni készül. - Belenézek a tükörbe és egy öreg nõt látok - mondja a feleség. - Csupa ránc az arcom, mindenütt püffedt petyhüt. Nézd, még a karom is milyen lottyadt! A férj csak hallgat. - Ejnye! - mondja a feleség. - Igazán mondhatnál valami bíztatót hogy egy kicsit jobban érezzem magam a bõrömben! - Nos - mondja a férje -, a látásod még mindig tökéletes.
Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)