Hirdetés

'Reggelt!

|

Kellemes szép jó reggelt! A mai napra nem jósoltak nagyobb bejelentést sem demó kiadást a fejlesztők, így maradunk a megszokott hírcsatornák figyelésénél, ám holnap, ha a jó isten is úgy karja, akkor végre megláthatjuk majd a Grand Theft Auto negyedik részének képkockáit. Addig is, amíg erre várunk jöjjön egy örökzöld vicc, majd pedig a mai híradag.

Hirdetés

Elmegy egy kirlyfi, hogy felesget keressen magnak. Vgigjrja a vilgot, s vgl a knai csszr udvarban kt ki. Az reg csszr ltva a szndkt, gyorsan megszlalt: -Fiam, rgtn lenni tied lnyom, ha te killni hrom szrny knai knzs. A lovag belemegy. Felvezetik egy 60 mteres toronyba, hogy ott aludjon. Reggel egy 100 kils kvel a mellkasn bred. A falon ez ll: az els knai knzs. Jkedven vigyorog egyet s a kvet visszakzbl kidobja az ablakon. Ahogy szll a levegben, megpillant egy feliratot az aljn: Bal here a khz ktve. Msodik knai knzs. Gyorsan reagl ht, s a k utn ugrik. Ahogy megnyugodva zuhan lefel, az ablak alatt meglt egy feliratot: A harmadik legszrnybb knai knzs.Jobb here az gy lbhoz ktve...
Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)