Hirdetés

'Reggelt!

|

Kellemes csütörtököt! A tegnapi szeles időnek úgy tűnik, vége, ja és ráadásul hivatalosan ma jelenik meg az újságosoknál, és egyéb hírlapárusító helyeken az áprilisi GameStar - bizonyára már mindenki tudja, milyen tartalommal. Ha már a tartalomnál járunk, kezdjünk is a hírekkel, mert azokból mindig van elég :)

Hirdetés

Kamionos leszólít egy szemrevaló örömlányt az út szélén: - Szia Picim, mennyi nálad egy menet? - 15 000. - Az sok. Mit szólnál 3000-hez, meg a mobilomhoz? Csajszi bepillant a fülkébe,látja, tök tuti a teló, biztos sokat ér. Belemegy az alkuba. Le is nyomnak egy félórás numerát, a sofõr kifizeti a 3000-ret, majd indulna. Mire a nõ: - Hé, és a mobilod? - Ja bocs, 06-20..
Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)