Hirdetés

'Reggelt!

|

Kellemes szombat reggelt mindenkinek! Gondolom sok sorstáramnak szintén be kellet ma menni az iskolába, munkahelyre. Míg mi álmosan az koptatjuk iskolapadokat mások békésen szunyókálnak, de legalább megúszunk egy hétfőt és kapunk egy 4 napos hétvégét, hogy megéri-e, azt mindenki maga dönti el. Tehát most érkezzenek a játékvilág remélhetőleg jobbnál-jobb hírei, de előtte a szokásos vicc.

Hirdetés

A rendõrség ügyeteletén megcsörren a telefon. Remegõ nõi hang kér azonnali segítséget. Bemondja a címet, és csak sikongat tovább. Az ügyeletes tiszt megszólal: - Küldjük a járõrkocsit, de elõbb tessék elmondani szép tagoltan, hogy ki, és miért fojtogatja.
Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)