Hirdetés

'Reggelt!

|

Nos, csak túléltük ezt a hétfőt is, így nyugodtan belevethetjük magunkat a hétköznapi tennivalók sűrűjébe. Egyre közeledik azonban a hétvégén megrendezésre kerülő fejlesztői konferencia, ami sok érdekességet tartogat majd a játékfejlesztés iránt érdeklődőknek. Addig is, míg erre várunk, tessék elolvasni a mai viccet, majd pedig az utána következő híreket.

Hirdetés

Pistiknek a szlei elmennek sznhzba. A gyereknek feldobnak egy mese bakelit lemezt, majd csak elalszik... Megnzik az els felvonst, msodikat... nyolcadikat... Majd elmennek vacsorzni egy kellemes tterembe. Kb. 4-5 ra mlva hazarnek, belpnek a laksba, halljk m Pistike ordt a szobban: - IGEN IGEN IGEN IGEN IGEN IGEN IGEN IGEN IGEN IGEN IGEN IGEN! Benyitnak a szobba, Pistike tpi a hajt: - IGEN IGEN IGEN - kzben a bakelit: gyerekek, mondjak egy mest? [bzzzzt] gyerekek mondjak egy mest? [bzzzzt] gyerekek, mondjak egy mest?...
Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)