Hirdetés

'Reggelt!

|

Ez a hét is igen mozgalmas volt. Az Electronic Arts bejelentette a legújabb Need For Speed epizódot, több MMO játék bétatesztjére is megindultak a jelentkezések, ráadásul ingyenes MMORPG játékokról is kaptunk híreket. A mai napra is jutnak majd érdekességek, ám elöbb jöjjön a vicc.

Hirdetés

Egy lélektani elemzés során egy kisfiútól megkérdezi a pszichológus: - Mi szeretnél lenni, ha felnõsz? - Orvos, festõmûvész vagy ablakmosó! - feleli a gyerek. - Hát... ez nem igazán egyértelmû, igaz? - mondja a pszichológus kissé tanácstalanul. - Dehogynem! Teljesen egyértelmû! - válaszolja a fiú. - Pucér nõket akarok látni, és kész!
Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)