Hirdetés

'Reggelt!

|

Bár a tegnap este országszerte borongósra sikeredett, a mai reggel viszont igen szép és napos időt jósol a nap további részére, így lehet tervezgetni a strand betámadását a haverokkal, persze miután vége a sulinak és elolvastátok az épp aktuális híreket. Jah és a Kosok ma ne engedjenek az anyagi követelőzésnek és az Ikrek ne felejtsék, hogy szellemi képességeikkel kivívhatják társaik megbecsülését a mai napon! További szép napot, a hírezést ezennel megnyitom!

Hirdetés

Kovcs cikcakkban autzik a F utcn. Egy rendr meglltja. - Uram fjjon bele szpen ebbe a szondba! - Jaj, azt nem tehetem, mert asztms vagyok... Tessk, itt az orvosi igazolsom. - Akkor velem jn vrvizsglatra! - Jaj, azt sem tehetem, itt az igazols, hogy vrzkeny vagyok. - Na, akkor menjen tz lpst egyenesen ezen a jrdaszlen! - Jaj, azt sem tehetem, mert sokat ittam!
Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)