Hirdetés

'Reggelt...

|

Szebbet és jobbat, mint a mai reggel, legalábbis időjárásilag :) No kérem, már csak röpke két óra húsz perc, és jöhet a nagy örömködés...

Hirdetés

No, azért nem kell rosszragondolni, nem valami fajtalankodás következik, csak megérkezik a második GTA IV trailer is - már, ha igazak az előrejelzések. Nem tudom azt tudod e, hogy már csak 1, azaz egy hivatalos trailerje lesz a játéknak a megjelenése előtt. Ezt pedig valamikor szeptemberben kapjuk majd az arcunkba. Nagy kár, azt hittem, hogy az E3 vagy a Games Convention alkalmával azért kapunk valami kis mannát. Node mindegy, jó ez így jó ez :) Várjuk hát a csodát, addig nyomjon mindenki frissítő kakaó csomagot a reggeli, hideg konzerv lecsó mellé! :)

Az autószerelő kérdezi a kuncsafttól:
- Hogy tudott ennyire tönkremenni a gumija?
- Ráhajtottam egy borosüvegre.
- Nem vette észre, hogy ott egy üveg?
- Hogyan? Egy részeg ember zsebében volt.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)