Hirdetés

'Reggelt!

|

Kellemes szombat délelőttöt! Mifelénk csodásan süt a napocska, szóval elképzelhető, hogy hírezés helyett sétálni megyek. Azért néhány viccet mindenképpen olvassatok, aztán meglátjuk...

Hirdetés

- Nagyi, mit ettél, hogy ilyen vörösek a szemeid?
- Hegeszt ettem
(bocsi)

Mi a hímzés ellentéte?
A nőzés

A programozót holtan találják a fürdőkádban. A csapból folyik a víz, és egy üres samponos doboz van mellette, amin ez áll:
Használati utasítás: Vizezze meg a haját. Samponozza be. Dörzsölje habosra. Öblítse le. Ismételje meg.

Egy kamion beszorul a híd alá. Jön a rendőr, és viccelődve odaszól a sofőrnek:
- Beszorultunk, beszorultunk?
- Nem, vazze, hidat szállítok...

Szerelmeskedés után fekszik egymás mellett egy pár. Mindketten gondolataikba merülnek.
A hölgy:
Jól éreztük magunkat, Most fekszünk egymás mellett. Ő elgondolkozva néz felfelé. Vajon mire gondolhat? Biztosan kettőnkről elmélkedik. Jajj,ráncolja a homlokát! Biztosan valami döntésre jutott, de nem szól. Mérlegel, számítgat. Tuti arra gondol, hogy már két éve együtt vagyunk. Talán azt is észrevette, hogy meghíztam egy cseppet. Nem szól semmit. Csak néz felfelé, szigorú arccal. Jajj, istenem...
A férfi:
Ott a plafonon az a légy. Mászkál. Vajon, hogy a francba nem esik le???

- Maga mióta dolgozik a vállalatnál?
- Mióta megfenyegettek, hogy kirúgnak...

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)