Hirdetés

Reggelt! 2009. 07. 30.

|

Most nem jut eszembe semmi érdekes, így csakis a vicceket és a videókat tudom figyelmetekbe ajánlani. Reggeli után találkozunk, pusszantás!

Hirdetés

Egy este, gyönyörű naplemente közben jöttem rá, mekkora hatással van a számítógép a fiamra.
Rámutatott a naplemente által kiszínezett égboltra és azt mondta:
"Bárcsak rákattinthatnék, és elmenthetném háttérképnek!



Az ezernyi játék, baba és kishajó ellenére az egyik vevőm tanácstalanul állt a játékboltban, és semmit sem talált az unokájának ajándékba.
- Talán egy videokazetta, vagy valami ismeretterjesztő játék? – kérdeztem.
- Nem, semmi ilyet – mondta.
Egy ideig barangoltunk a polcok között, míg egyszer csak valamin megakadt a szeme: egy lézerpisztoly villogó fényekkel és 15 különböző hangeffekttel.
- Ez tökéletes – mondta felragyogva. – A menyem biztos utálni fogja.



Két tizenéves srác szülei elmennek 3 napra otthonról. A két fiú elhatározza, hogy egy kis esti kiruccanásra kölcsönveszik az apjuk autóját. A buli remekül sikerül, azonban másnap reggel észreveszik, hogy az autó hátulján csúnya horpadás látszik. Nyilván valaki nekiment, és nem vette a fáradságot, hogy szóljon nekik.
Pánikba esnek, összeszedik a spórolt pénzüket, majd néhány telefon után találnak egy karosszériást, aki vállalja egy napos határidőre a javítást. A szülők harmadnapra hazaérkeznek, de a srácok nem mernek szólni a balszerencsés incidensről. Egyszer csak az apjuk jön be izgatottan:
- Csoda történt! Pár napja nekem jött egy idióta a parkolóban, most meg kimegyek a garázsba, és azt látom, hogy varázslatos módon eltűnt a sérülés!

Egyik részeg mondja a másiknak a kocsmában:
- Képzeld, a feleségem megcsal, és még hazudozik is!
- Honnan tudod?
- Ma reggel jött haza, és azt mondta, hogy a nővérénél aludt.
- És, honnan tudod, hogy hazudik?
- Onnan, hogy én aludtam a nővérénél.



John Cleese, a híres komikus (Monty Python) egy televízió műsorban három okot említett meg, amitől a britek felsőbbrendűek az amerikaiaknál:
1. A britek tudnak angolul.
2. Ha a britek rendeznek világbajnokságnak nevezett sporteseményt, meghívnak rá más nemzeteket is.
3. A britek uralkodói előtt elegendő csak féltérdre ereszkedni.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)