Hirdetés

'Reggelt + KÖZLEMÉNY!

|

Kedveseim! Örvendetes hír, hogy mostantól az előfizetők nagy része már szerdán megkapja a GameStart, vagyis még egy okkal több, amiért érdemes rá előfizetni. Elkerülendő azonban a félreértéseket, leírok néhány apróságot, amivel tegnap megkeresték terjesztési osztályunkat és ügyfélszolgálatunkat. A GameStar júliusi (07.) számához két darab duplarétegű DVD-t csomagoltunk. Ezek egyike a múlt havi lemezmelléklet, mivel az néhány LG típusú DVD olvasóban nem működött. A mostaniak garantáltan olvashatók mindenféle meghajtóban. A másik lemez borítóján a World of Warcraft képe található, mivel ennek teljes, 14 napos verzióját is elhelyeztük rajta, DE ott van még másik teljes játékunk, a Kill Swtich is, annak ellenére, hogy a lemez borítóján ez nincs feltüntetve. Mostantól csak ezüst GS létezik (egy darabig legalábbis...), amelyhez duplarétegű DVD jár. Ha még ezek után is valakiben kérdés merülne fel (például a WoW használatával kapcsolatban), az először olvassa el az újságban leírtakat figyelmesen, s ha ott sem kap választ, készséggel nyújtunk segítséget mindenkinek levélben vagy telefonon! Most pedig következzen a reggeli vicc...

A skóthoz elmegy a barátja tanácsot kérni. - Választanom kell két nő közül. Az egyik pénztelen hajadon, fiatal és szetem, a másik gazdag özvegy, öreg és ki nem állhatom. - Hát a fiatalt válaszd, akit szeretsz! - Köszönöm a tanácsodat drága barátom, ezt fogom tenni! - Ez esetben add meg nekem az özvegy címét!

Hirdetés

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)