Hirdetés

Reklámok már a 2 Days to Vegasban is

|

Még a pontos megjelenési dátumát sem tudjuk a 2 Days to Vegas című akció-kalandjátéknak, de azt már igen, hogy lesznek benne reklámok :) Mintha ez manapság már annyira különleges lenne... A Steel Monkeys megállapodott a Massive Incorporated vállalattal, hogy dinamikus hirdetéseket helyez el a rendszerük a játékban, mely egyébként két teljes napot ölel fel, tele autós üldözésekkel, nem várt fordulatokkal, mely során több nagy amerikai városban is megfordulunk, míg végül kikötünk Las Vegasban. A Steel Monkeys jelenleg 50 fővel fejleszti a játékot PC-re, PS2-re, Xboxra, és GameCube-ra, de megjelnési dátum egyelőre nem ismert. Rajta kívül még további száz, közeljövőben megjelenő alkotás alkalmazza majd a Massive Network rendszerét, amely lehetővé teszi dinamikus, vagyis változtatható hirdetések megjelenítését játékokban, ezzel is növelve a játékkiadók bevételeit, illetve roncsolva a játékosok idegeit...

Hirdetés

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)