Hirdetés

Rekordszámú aktív játékossal nyitotta az évet a Steam

|

A mérföldkő elérésében vélhetően a jelenleg is zajló téli Steam leárazási akciók is közrejátszanak.

Hirdetés

A SteamDB adatbázisa alapján rekordot döntött a Steam az egyszerre aktív játékosszám tekintetében, ugyanis a platformon több mint 25 millióan voltak aktívak egyidőben. Ilyen magas számot még nem ért el korábban a platform, az előző rekord néhány héttel ezelőtt 24,8 millió játékos volt.

Az adatok szerint a cikk írásának ideje alatt valamivel több mint 25,4 millióan voltak egyszerre aktívak a Valve platformján. Nem meglepő, hiszen az ünnepek alatt jellemzően sokan játszanak, illetve a Steam Téli Vásár is magas felhasználói aktivitással jár.

Hirdetés

A legtöbb játékossal büszkélkedő alkotás jelenleg a Counter-Strike: Global Offensive több mint 1 millió aktív felhasználóval, de mögötte nem sokkal lemaradva áll a Dota 2 és a PUBG. 

A nyitóhétvége óta jelentősen lejjebb csúszott a Cyberpunk 2077, de még mindig több mint 200 ezren játszanak vele a Steamen, illetve a GTA V és a Rainbow Six Siege játékosbázisa is 100 ezer felett mozog.

Ti mivel játszotok éppen?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)