Hirdetés

Remake készül a Need for Speed Most Wantedből?

|

Az eredeti játék egyik színésznője szivárogtathatta ki a Need for Speed Most Wanted felújított változatának létezését.

Hirdetés

Megoszlanak a vélemények arról, hogy a Need for Speed sorozat melyik része volt minden idők legjobbja, de én személy szerint azok táborát erősítem, akik úgy érzik, a Most Wantednél jobb nem készült. A hangulat, a játék felépítése, és még a rendőri üldözések sem voltak annyira jók a későbbi (vagy korábbi) részekben, mint a 2005-ben megjelent epizódban, nálam az Undergroundokat is veri.

Ezért fogok sikoltani örömömben, ha az Electronic Arts valóban felfrissíti az élményt, és valódi remake-et készít, ami hű az eredetihez - a 2012-es, Criterion-féle Most Wanted reboot egészen más élményt adott, az nem a nosztalgiázásra, sokkal inkább a névre épített.

Hirdetés

A játékban lengén öltözött rendőrnőként szereplő Simone Bailly tett közzé egy azóta érthető módon törölt posztot Twitteren és Instagramon, amiben azt írta, 2024-ben érkezik a Need for Speed: Most Wanted Remake, és arra bátorította követőit, hogy like-oljanak és kommenteljenek, ha szeretnék Crosst (Dean McKenzie) és partnerét látni, amint levadásszák a körözött versenyzőket.

Nem tudjuk, mi volt a törlés oka, de nem tartjuk elképzelhetetlennek, hogy az EA ilyennel próbálkozzon - nagyon bejött nekik a Dead Space remake-je is, és az NfS szériának nem ártana egy nagyobb lökés.

 

Beszélgetnél velünk erről a hírről?

Lennél a GS közösség tagja? Gyere a GS Party/Chat Facebook csoportba, dobj fel témákat, dumálj régi és új GS írókkal, olvasókkal!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)