Hirdetés

Control - 26 percnyi PC-s gameplay videó érkezett

|

Majdnem fél órát nézhetünk meg a Remedy ígéretes akciójátékának PC-s verziójából, ráadásul bekapcsolt ray tracing effektek mellett.

Hirdetés

Még idén nyáron megelenik a Max Payne és Alan Wake játékokról híres Remedy Entertainment legújabb akciójátéka, a Control, ami a srácok korábbi alkotásaihoz hasonlóan tele lesz érdekes természetfeletti jelenségekkel és különös rejtélyekkel. Már korábban is láthattunk látványos felvételeket a játékból, viszont aki még mindig nem érzi magát meggyőzve, annak érdemes megnézni az alábbi felvételt.

Hirdetés

DualShockers csatornáján jelent meg az alábbi 26 perces videó, ami a leginkább azért érdekes, mert a játék PC-s verzióját mutatja be és az összes ray tracing effekt be van kapcsolva, ami azt jelenti, hogy teljes pompájában csodálhatjuk meg a Remedy művét.

A videó alapján nagyon úgy tűnik, hogy a játék hozza azokat a dolgokat, amiket a Remedy-től várunk: különös történet, érdekes harc és látványvilág. A Control megjelenése augusztus 27-én esedékes PC-n, PlayStation 4-en és Xbox One-on. Ti mennyire várjátok?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)