Hirdetés

Remek hírt kaptak a magyar játékosok a Marvel's Spider-Man 2 kapcsán

|

A Sony és az Insomniac Games most sem feledkezett el a magyar játékosokról.

Hirdetés

Nyilván sokan már alapvetésnek veszik, hogy minden egyes PlayStation-exkluzív, belsős Sony cím ugyanabban az elbánásban részesül, de a konkrét bejelentésig azért sosem lehetünk teljesen bizonyosak abban, hogy a következő játék is meg fogja-e kapni azt a kis extrát, ami oly sok hazai játékos szívét dobogtatja meg. 

Igen, természetesen arról a magyar feliratról van szó, ami az elmúlt években bekerült a Sony egy csomó játékába. De mi a helyzet az ősszel érkező Marvel's Spider-Man 2-vel?

Hirdetés

Nos, nem kell tovább találgatni, hiszen a Marvel's Spider-Man 2-höz tartozó hivatalos FAQ részlegen az Insomniac Games csapata konkrétan listázta, hogy milyen nyelvek kerülnek a játékba. Innen pedig kiderült, hogy angolul, franciául, olaszul, németül, portugálul, spanyolul, lengyelül, oroszul és arabul meg is fognak majd szólalni a játék főhősei, de a feliratoknál választhatjuk akár a cseh, dán, holland, finn, görög, norvég, svéd, vagy épp magyar nyelvet is - mindez a Marvel's Spider-Man 2 európai verziójára vonatkozik, az ázsiai kiadás más feliratokat kap. 

Akik tehát eddig aggódtak, most megnyugodhattak: lesz magyar felirat a Marvel's Spider-Man 2-ben is.

A GS már a TikTokon is vár

Hírek, érdekességek, tippek, ajánlók, unboxing, hardveres videók, minden, ami 1-2 percbe belefér. Kövess minket TikTokon is!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)