Hirdetés

Remember Me - a 2016/02-es GameStar teljes játéka

|

Februárban az elmúlt évek egyik legegyedibb játékát, az emlékmanipulálós Remember Me-t csomagoltuk a GameStar magazin mellé.

Hirdetés

Lassan de biztosan indul a tavaszi játékdömping, az idei év pedig nem szűkölködik majd olyan játékokban, amelyek megpróbálnak valahogy újítani a bevált formulán. Egy kis kreativitásért a Dontnod Entertainment csapatának sem kell a szomszédba mennie, a Life is Strange előtt ugyanis egy másik izgalmas játékot, a Remember Me-t hozták össze a srácok.

A történet szerint 2084-et írunk, a helyszín pedig Neo-Párizs, a futurisztikus francia főváros, ahol tevékenykedünk. Egy új technológiának köszönhetően az emberek képesek megosztani az emlékeiket másokkal, vagy kitörölni azokat, amelyekre nem szívesen emlékeznek. Ennek a megoldásnak köszönhetően a Memorize nevű vállalat az irányítása alatt tarthatja az embereket, ez pedig nyilván nem tetszik mindenkinek. 

Mi magunk is a szervezet egyik tagját, Nilint irányítjuk, akinek kitörölték az emlékeit. Nilin képes arra, hogy manipulálja mások emlékeit, így nemcsak törölni tudja azokat, de akár hamis emlékeket is beültethet. A célunk - amellett persze, hogy visszaszerezzük a saját emlékeinket - hogy mint az Errorists nevű szervezet tagja megakadályozzuk a vállalat törekvéseit.

A cyberpunk világban játszódó TPS a platformer elemeket vegyíti a közelharccal, amely egy kombó-alapú rendszerre épít. A mozdulatainkat a Combo Lab segítségével mi magunk állíthatjuk össze, így összesen több mint 50 000 különböző kombináció létezik a játékban. A játék legizgalmasabb mechanikája egyértelműen a memória-manipulálás, amelynek köszönhetően ellophatjuk mások emlékeit, vagy módosíthatjuk őket, ezzel megváltoztatva a történet alakulását.

Szerencsére a játék gépigénye senkiben nem ébreszt majd rossz emlékeket, ugyanis egy egészen barátságos rendszerigényről van szó. A Remember Me futtatásához legalább Windows XP operációs rendszerre, Core 2 Duo 2,4GHz / Athlon X2 2,8GHz-es processzorra, 2GB RAM-ra, valamint egy GeForce 8800GTS vagy Radeon HD 3850 videokártyára van szükség.

A játék aktiválásához internetkapcsolat kell, a kód beváltása a már megszokott módon zajlik: Megkeresitek a magazinban található kódot, majd azt az adott lapszámnál beváltjátok a GameStar Plus oldalon. A "Teljes játék" menüponton belül található "Aktiválás"-ra kattintva jelenik meg a kód, amit innen kimásolva, majd Steamen belül a "Játékok" menüpontban lévő "Termék aktiválása a Steamen" menüpont megfelelő mezőjébe beillesztve szerezhettek meg.

A GameStar 2016/02-es számát péntektől találjátok meg az újságárusoknál.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)