Hirdetés

Rémisztő világban játszódó, lövöldözős túlélőjáték lesz az Alterborn

|

Az Iron Lung csapatának játéka PC mellett megjelenik konzolokra is. A trailer alapján határozottan érdekesnek tűnik.

Hirdetés

Az idei Future Games Show keretén belül mutatkozott be az Iron Lung nevű stúdió soron következő kalandja, ami ugyan csak egy nem túl terjedelmes trailert kapott, de így is egy érdekes indie projekt benyomását keltette.

Műfaját tekintve a játék egy TPS-nézetű, a túlélést előtérbe helyező akciójáték. Mi egy úgynevezett Alterbornt fogunk alakítani, aki egy szörnyű invázió egyik túlélőjeként kénytelen szembenézni mindenféle veszélyes dologgal.

Hirdetés

A kalandnak egy Shattered Lands nevű, nagyon furcsa növény- és állatvilággal rendelkező hely ad otthont, ahol a címszereplő a világát sújtó átok forrása után kutakodva derít majd fel titkokat, és valószínűleg bőven akadnak rondaságok is, akiket el kell tennie láb alól. A fejlesztők szerint játékuk több közkedvelt műfajból merített, így például lesz benne egy kis roguelite, némi looter shooter, de még a soulslike-elemek sem maradnak ki.

A megjelenés kapcsán egyelőre annyit tudni, hogy valamikor 2023-ban érkezik meg az Alterborn PC-re (már elérhető a Steam-oldala), illetve PlayStation 5-re és a Microsoft konzoljaira is, gyaníthatóan Series X-re és Series S-re.

A GS YouTube csatornája csak rád vár!

Videótesztek, magyarázók, érdekességek, beszélgetések, livestreamek, végigjátszások, magyar feliratos előzetesek.

Hogy tetszik?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)