Hirdetés

Rémisztően olcsó most a Windows és az Office!

|

Nem kell sokáig keresned, ha olcsón akarsz legális operációs rendszert és irodai programokat használni.

Hirdetés

A boltokat hamarosan ellepik a karácsonyi dekorációk és édességek, de még mielőtt ez megtörténne, jön a halloween, ami tökéletes apropó leárazásokhoz. A Keysfan sem marad ki, a Keysfan Halloween Sale keretében jelentősen csökkentette egyes programok, programcsomagok árait.

Korlátozott ideig a Microsoft Office Professional Plus 2021 örökös licence, egyedülállóan alacsony, mindössze 27,75 eurós áron kapható. Ez magában foglalja a Word, Excel, PowerPoint, OneNote, Outlook, Teams, Publisher és Access programokat - mindazokat, amelyekre igazán szükséged lehet a mindennapokban és a munkád során. Az Office 2021 Pro 5 PC még megfizethetőbb, hiszen lehetővé teszi, hogy PC-nként 15,43€-ért hozzájuss a szoftverekhez. Emellett válogatott programokat is szerezhetsz nagyon alacsony áron, és a Windows 10 Pro-t 8,78€-ért. Az élethosszig tartó kulcsok csak az akció ideje alatt ilyen olcsók, és hamarosan visszatérnek az eredeti árra.

Hirdetés

62% kedvezmény Microsoft Office-ra! (Kuponkód: BKS62)

50% kedvezmény eredeti Windowsra! (Kuponkód: BKS50)

Vásárolj többet és spórolj többet a 62%-os akciós csomagokkal! (Kuponkód: BKS62)

50% kedvezmény a Windows és az Office további változataira (kuponkód: BKS50)

Hasznos szoftverek

A Keysfan évek óta működik, és kiemelkedő szolgáltatást nyújt a vásárlóknak. A vásárlási folyamat egyszerű, befejezése után e-mailben érkezik meg az aktivációs kód részletes beváltási információk kíséretében, pár percen belül. Az ügyfélszolgálat 24/7-ben rendelkezésre áll bármilyen kérdés esetén.

Az ajánlat nem a GS, hanem a Keysfan akciója, amiért semmilyen felelősséget nem vállalunk. Az ajánlattal kapcsolatban, illetve bármilyen felmerülő probléma esetén a support@keysfan.com címen lehet érdeklődni.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)