Hirdetés

Remnant: From the Ashes - máris új tartalmak érkeznek, ingyen

|

Még a héten jön az első frissítés, ami új módot kínál a játékosoknak.

Hirdetés

Megosztóra sikerült a Remnant: From the Ashes. Vannak, akik teljesen belemerültek és az évtized egyik legjobb kooperatív élményének tartják, míg mások úgy gondolják, igazságtalan, hogy néhány bossharc csak azért nehéz, mert sok a kisebb ellenfél.

Hirdetés

Akik élvezik, most örülhetnek. A szeptember 12-én érkező frissítés elhozza az Adventure Mode-ot, mely elhetővé teszi, hogy a Földet, a Rhomot és a Yaeshát kedvünk szerint újrageneráltassuk anélkül, hogy végig kellene játszanunk a kampányt. Ráadásul minden, amit ebben a módban megszerzünk, karakterünknél marad és használható lesz az alap módban is.

A jövő héten, szeptember 19-én megnyílik a Leto's Lab, egy új dungeon. Az Alfa kutatóbázisra utazhatunk el, ahol Leto Apostolakis vezető kutató próbált rájönni a World Stone-ok titkára. Kísérletezgetett, pórul járt, a labort ki kellett űríteni, de nyilván nem maradt teljesen üres...

Ha bármelyikkel játszani szeretnétek, elég lesz frissíteni a játékot. Nektek hogy tetszik egyébként?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)