Hirdetés

Rendhagyó módon készül a World of Warcraft magyar nyelvű változata

|

Nagyon úgy néz ki, hogy hamarosan anyanyelvünkön élvezhetjük majd a világ legismertebb MMO-jának kalandjait.

Hirdetés

A World of Warcraft létezése óta voltak kisebb-nagyobb csapatok, amelyek nekiugrottak a játék teljes lefordításának, de végül mindannyiukon kifogott a herkulesi feladat. Ez persze nem kifejezetten meglepő, hiszen már a Vanilla verzióban is több száz küldetésről, dialógusról, tárgyleírásról és egyebekről volt szó.

Mostanra a missziók száma 34 000-re növekedett, a többi apróság mennyiségéről nem is beszélve. Hatalmas meló vár tehát az új csapatra, de legalább lelkesnek tűnnek a srácok.

Hirdetés

Ennek oka, hogy van egy eszköz a kezükben, ami a többieknek nem állt rendelkezésére: az MI. Az új technológia már lehetővé tette, hogy a Vanilla WoW küldetéseit szinkronnal élvezhessük, de a World of Warcraft Hungary csapata talán még ennél is nagyobb fába vágta fejszéjét. Az egész játékot le akarják magyarítani, és bár a projekt hatalmas, a már rendelkezésükre álló keretrendszereknek és az MI segítségének köszönhetően a cél nem elérhetetlen.

A bejelentés szerint a fordítás első verziója 2023. július 12-én este 20:00-kor válik majd elérhetővé. A projekt folyamatosan bővülni fog, és a srácok önkéntesek jelentkezését is várják. Minden vonatkozó információt megtaláltok ezen az oldalon.

Olvasd telefonon csak a legfontosabb híreket!

Semmi spam, csak napi 2-3 értesítés Viberen, hogy képben maradj a játék- és filmvilág, a geek kultúra legérdekesebb híreivel.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)