Hirdetés

Rendkívül bosszantó hibát okoznak a Warzone piros ajtói

|

Nem kell ide csalás, nem kell drágán megvett külső program, ha a Raven maga segít, hogy a Warzone játékosai trükközéssel előnyhöz jussanak.

Hirdetés

Hatalmas siker a Warzone, a Call of Duty saját, önálló battle royale spin-offja, mely őrületes mennyiségű játékost vonz be nap mint nap, ezzel viszont együtt jár az is, hogy ha hiba van, akkor az nagyon sok játékost bosszant a meccsek során.

Hibákból pedig sajnos akad bőven a Warzone-ban, hiába dolgoznak a fejlesztők folyamatosan azon, hogy javítsák a játékosok élményét a játékban. Volt már rá példa, hogy valaki bejutott a gulágba, úgy, hogy semmi keresnivalója nem lett volna ott, de akadnak ennél jóval aggasztóbb bugok is.

Hirdetés

Ilyen például, mikor egy játékos úgy hal meg, hogy a golyózápor, ami végzett vele, a nagy semmiből érkezik rá. Ilyenkor persze zsigerből csalást kiáltana mindenki, aki jártas a többjátékos meccsekben, most azonban nem erről van szó.

A Warzone-ban már egy ideje jelen vannak a piros ajtók, melyek segítségével a pályán - bizonyos kötöttségek mellett - teleportálgathatunk. Ez magában szuper kis adalék lenne a játékhoz, annak fényében viszont már kevésbé szórakoztató, hogy egy bug miatt az ajtók hajlamosak halhatatlanná tenni a játékosokat.

A fentebbi videón jól látszik, hogy FPS nézetből semmi nem látszik a vadászból, csak a visszajátszásból tudhatta tehát a játékos, hogy mi történt vele ebben a szerencsétlen párosításban.

A Raven egyelőre nem kommentálta az esetet, a közösség azonban joggal feszült. Nincs még egy battle royale játék, aminek fejlesztői ennyi hibát hagynak bent, és külön kellemetlen, hogy pont a világ legnépszerűbb franchise-ának tagja küzd ezekkel.

A GS YouTube csatornája csak rád vár!

Videótesztek, magyarázók, érdekességek, beszélgetések, livestreamek, végigjátszások, magyar feliratos előzetesek.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)