Hirdetés

Renegade Paintball bejelentés

|

Sok ember szeretne az életben is megismerkedni az FPS-ekben tapasztalható adrenalin pumpáló akcióval, úgy hogy közben életét mégse kockáztassa, többségük már belekóstolt vagy tervezi, hogy egyszer megpróbálkozik egy paintball party-val. Az előbb említett helyzet fordult meg egy kicsit a Global Star Software bejelentésével, ugyanis új játékuknak mint neve is mutatja a festékgolyós játék áll a középpontjában (Splat Magazine Renegade Paintball). A progi segítségével 2005 Októbere után léphetünk majd be a extra-virtuális (virtuális csata, virtuálisan :)) csatatérre csapatainkkal XBOX segítségével vagy éppen PC-nk előtt gönyedve. Egy ilyen játék esetén furcsa is lenne, ha többjátékos módokat nem támogatna, így a készítők ígérete szerint az osztott képernyőtől kezdve, a LAN lehetőségeken keresztül az Online bajnokságokon való részvételig mindenre lehetőségünk lesz majd.

Hirdetés

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)