Hirdetés

Rengeteg játékot próbálhatsz ki most ingyen a Steamen, köztük olyanokkal, amik még meg sem jelentek

|

Elrajtolt a Steam Next Fest, ami demókkal és livestreamekkel várja a játékosokat.

Hirdetés

A Valve digitális áruháza minden évben igyekszik teret adni az indie fejlesztőknek is, hiszen míg az AA- és AAA-címekről a sajtó rendszeresen beszámol, addig ennek a szegmensnek a gyöngyszemei közül kevés kap reflektorfényt. Hogyan lehetne jobban felhívni rájuk a figyelmet, mint hogy kipróbálhatóvá tesszük őket?

A Steam Next Fest, avagy magyarul Jövő Feszt pontosan ezt a célt tűzte ki, és a közelgő játékok ünnepeként jellemzett kezdeményezés a júniusi esemény után most visszatért egy őszi körre is. 

Hirdetés

Október 9. 19:00 és október 16. 19:00 között több száz játékot fedezhetnek fel és próbálhatnak ki ingyen a felhasználók, miközben olyan programokban is részt vehetnek, mint a több tucatnyi élő közvetítés egyike, vagy éppen beszélgethetnek a fejlesztőkkel a készülő projektjeikről. 

A Steam Next Fest oldalán számos cím között böngészhettek: olyan ismertebbekbe is belekóstolhattok, mint a Robocop: Rogue City, a Warhammer Age of Sigmar: Realms of Ruin, a The Talos Principle 2, a Dungeons 4, a Terminator: Dark Fate - Defiance és a Ghostrunner 2, de felhívnánk a figyelmeteket olyan különlegesnek ígérkező alkotásokra is, mint a Jusant (a Don't Nod új játéka), a The Thaumaturge (a Seven: The Days Long Gone készítőinek újdonsága), a Pioners of Pagonia (a The Settlers atyjának  játéka), valamint a Journey stílusában megálmodott Sky: Children of the Light, ami mobilokra már évek óta elérhető.

A GS YouTube csatornája csak rád vár!

Videótesztek, magyarázók, érdekességek, beszélgetések, livestreamek, végigjátszások, magyar feliratos előzetesek.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)