Hirdetés

Rengeteg tartalmat hoz a Fall Guys szezonközépi frissítése

|

Változások és újdonságok érkeznek hamarosan, köztük több mint 40 variációval a jelenlegi pályákhoz.

Hirdetés

A Fall Guys Season 3.5 a játék eddigi talán legnagyobb csomagja lesz. Az, hogy kapunk egy új pályát, csak hab a tortán a számtalan kisebb-nagyobb extra mellett. Egyelőre csak egy felsorolást olvashatunk az újdonságokról, de az egyik pályavariációhoz egy apró, 5 másodperces ízelítő is érkezett. Mondanunk sem kell, hogy ennek láttán egy picit félve várjuk a többit.

Hirdetés

A "Stop with the yeets name it anything else just don't include the word yeet please im begging you" ("Hagyjátok abba a yeetelést, nevezzétek, aminek akarjátok, csak ne rakjátok bele a yeet szót könyörögök, de tényleg") című frissítésben lesz tehát egy teljesen új pálya, több mint 40 új variáció a jelenleg létező helyszínekhez, egy új DLC csomag, új jelmezek (a Goose Game-es kötelező), és sok minden más.

A frissítés megjelenési dátuma egyelőre nem ismert.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)