Hirdetés

Reservoir Dogs: Bloody Days - ismét Kutyaszorítóban játék készül

|

Tarantino filmjeihez méltóan rengeteg vér és lövöldözés lesz a Reservoir Dogs: Bloody Daysben, de más érdekességek is akadnak majd.

Hirdetés

Nemrég egy klasszikus film alapján készülő játék kissé leszerepelt, így az már biztos, hogy a nagynevű licenc nem elég a játékfeldolgozások sikeréhez. A Big Star Games-nek viszont nincs szüksége a közösségi finanszírozásra, így egy fokkal könnyebb dolguk lesz, hogy sikerre vigyék a Reservoir Dogs: Bloody Days című projektet.

Quantin Tarantino 1992-es filmje alapján - a premier huszonötödik évfordulójának apropójából - egy felső nézetes lövöldözős játékot készítenek, amiben kooperatív módban darálhatjuk majd az ellenfeleket. Ráadásul ezen kívül az idő visszatekerésének lehetőségét is megkapjuk, ahogy a hat játszható karakter különböző képességeit is be kell építenünk a stratégiánkba. A PC-re tavasszal, Xbox One-ra pedig valamikor később érkező Reservoir Dogs: Bloody Daysből videót még nem mutattak a készítők, de néhány screenshotot és artworköt kaptunk, ezeket az alábbi galériában találjátok.

Mit szóltok, hogy nem egy nagy költségvetésű akciójátékként dolgozzák fel a klasszikust?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)