Hirdetés

Resident Evil - 15. születésnapi trailer

|

A Resident Evil sorozat - ahogy mi magyarok ismerjük, A Kaptár immáron 15 éves.

Hirdetés

Először is tiszta szívből gratulálunk a teljes sorozatnak - zombi témában talán az egyik legnagyobb sikert elérő volt az elmúlt 15 évben.

Az alábbi videóban egy összefoglaló látható arról, hogy hogyan ünnepli a Capcom a sorozat 15 éves évfordulóját. A filmben a Resident Evil 4 és a Resident Evil: Code Veronica X újrakészített digitális változataiból láthatunk jeleneteket. Emellett a 3DS-es Resident Evil: The Mercenaries 3D és a Resident Evil: Revelations részleteibe is belenézhetünk, sőt a nemrég bejelentett Resident Evil: Operation Racoon City is megmutatja magát az összeállításban.  Boldog születésnapot Resident Evil, boldog születésnapot A kaptár!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)